50% Промоција

780.00 ден 390.00 ден

На залиха

Спреј кој ја заштитува косата од влажност и го контролира виткањето и разлетаноста на косата.

Имате Прашање?
Категории: ,

Опис

Спреј кој ја заштитува косата од влага во сите климатски услови. Создава заштитен слој на контрола на косата од витлање и разлетаност. И дава сјај на косата без таа да изгледа сплескано.
Се нанесува по целата должина на сува коса. Не се измива