Semi Di Lino Energizing Low Shampoo 250ml

790 ден

Шампон за слаба, тенка и коса која опаѓа.

Опис

Шампон за тенка и слаба коса, и коса која опаѓа.
Нежно ја чисти косата и му дава виталност.
Шампонот навлегува во скалпот и го спречува опаѓањето на косата, со што поттикува раст на нова, силна и здрава коса.