SEMI DI LINO NUTRITUVE ESSENTIAL OIL 6x13ml

1,350 ден

Интензивен третман за оптимално ниво на хидратација на сува коса.

Категорија: , таг

Опис

Мега нутриционистички третман кој ја искоренува деџидраијата на косата при што е луксузно мека и сензуална со извонредна виталност.
Есенцијални масла за сува коса. Ја хидрира косата и ја штити од понатамошно загадување.
Содржи УВ филтер и антиоксиданс за продолжување на убавината на бојата.
На измиена коса се нанесува една ампула и се остава да делува 3-5 минути, потоа се плакне.