SEMI DI LINO SMOOTH MASK 200 ML

950 ден

Маска за нега и измазнување на нескротлива коса  склона кон разлетување.

Опис

Маската за измазнување е интензивен третман за отплеткување кој го контролира разлетувањето, а воедно ја хидрира и измазнува косата.

Начин на употреба: Нанесете по шампонирање. Оставете 5 минути. Исплакнете темелно