SEMI DI LINO SMOOTH CREAM 125ML

1,190 ден

Крема која не се плакне за измазнување и контролирање на нескротлива и бунтовна коса.

Опис

Кремот за измазнување го олеснува четкањето на косата и истовремено ја заштитува од топлина и влажност.Ја хидрира и измазнува нескротливата коса и и овозможува да биде мазна подолго време.

Начин на употреба: се нанесува на влажна коса и не се плакне , се продолжува со фенирање на косата.