SENSUAL TOUCH HAIR FRAGRANCE 100ml

700 ден

Парфем за коса со лесен мирис.

Опис

Парфем за коса кој дава лесен мирис, ја освежува косата и го обновува природниот сјај.
Дава заводлив мирис, омекнува и спречува статички електрицитет. Не содржи сулфати, силикони, парафини и парабени.