SERIE EXPERT CURL EXPRESSION CURL REVIVER SPRAY 190 ML

1,750 ден

 Curl Expression спрејот за освежување е дизајниран да ги оживее локните  секое утро за 6 пати поголема дефиниција и 48 часа заштита од разлетување.

Начин на употреба: Секое утро напрскајте ги локните и наместете ги по желба.

Опис

Спреј за моментално и инстантно освежување на локните.