SETTING VOLUME AND BLOW-DRY SPRAY 200 ML

990 ден

Спреј за побрзо сушење,топлинска заштита и креирање волумен при сушење со фен. Формулата со пантенол помага да се забрза сушењето со фен и помага да се заштити од оштетување при сушење. Ја одржува косата мазна и отплеткана полна волумен.

Начин на употреба: се нанесува на влажна коса пред сушење со фен.

Категорија: ,

Опис

Спреј за побрзо сушење,топлинска заштита и креирање волумен при сушење со фен.