SP HYDRATE SHAMPOO (250ml)

970 ден

Шампон кој благо и нежно ја чисти косата, и и овозможува долготрајна хидратација без да ја натежне.

Категорија: таг

Опис

Шампон кој благо и нежно ја чисти косата, и и овозможува долготрајна хидратација без да ја натежне.
Збогатен со:
-Глицерински навлажнувач – ја регулира хидратацијата на косата.
-D-пантенол – додава влагаи ја штити косата од сушење.
-Гликоза и фруктоза – ја мазнат и хидрираат косата.