SP LIQUID HAIR – MOLECULAR HAIR REFILLER 100 ML

4,490 ден 3,143 ден
-30%
Револуционерен третман за реструктуирање на косата – ја поправа, ја храни и ги штити кршливите делови и ѝ дава повеќе сила и мекост до 5 недели.
 Ги враќа кератинот и протеините во структурата на косата, обезбедувајќи поголема поправка, заштита и мазност на прамените. Продира во јадрото на косата пополнувајќи ги празнините во влакната, особено таму каде што штетата е најинтензивна.Неговата формула носи уникатна комбинација на аминокиселини, хистидин и аламин. Совршен е за хемиски третирани и слаби коси.
Начин на употреба: По шампонирањето нанесете 3-4 пипети рамномерно на исушена коса со пешкир. Исчешлајте и сушете со фен за коса околу 5 минути. Исплакнете со вода само  20 секунди. Стилизирајте  како и обично.

Опис

Интензивен молекуларен третман за пополнување и репарација на многу оштетена коса.