SP SILVER BLOND SHAMPOO 250ml

970 ден

Шампон за секојдневна нега на седа, бела и плава коса.

Опис

Шампон за секојдневна нега на седа, бела и плава коса.
И дава сјај и свежина на седата коса, и не дозволува појава на жолти тонови.
Нежно ја чисти косата, и ја остава сјајна, свежа и чиста.