SP VOLUMIZE SHAMPOO (250ml)

970 ден

Шампон кој ја зајакнува косата, но не ја прави тешка.

Категорија: таг

Опис

Шампон кој ја зајакнува косата, но не ја прави тешка.
Идеален шампон за тенка и ретка коса.
Збогатен со:
-Креатин – ја зајакнува и стабилизира внатрешноста на влакното.
-Компоненти за волумен – се депонираат на косата и ја стабилизираат надворешната структура на косата, давајќи и долготраен волумен.
-Еластични полимери – создаваат заштитен слој околу влакното.