STRAIGHTENING CREAM – МОНОДОЗЕН СЕТ ЗА ИСПРАВАЊЕ 100 ML + 120 ML

2,400 ден

Монодозен сет за исправање 100 ml + 120 ml

Категорија: , таг

Опис

Straightening Cream – Монодозен сет за исправање 100 ml + 120 ml

Формулиран со сладок бадем и протеини од ленено семе со силиконски филм агенси идеален е за исправање на природно навиткана коса. Сетот содржи крема и неутрализатор.