10% Промоција

1,100.00 ден 990.00 ден

На залиха

STYLE MASTERS_CURLY_FANATICURLS (150ml) – активатор на локни

Категории: ,

Опис

Активатор за совршена дефиниција на локни со целосна контрола, дури и за исклучително густа коса. Се нанесува на мокра коса.

Степен на зацврстување: 0 1 2 3

Изглед: мат природен сјаен