530.00 ден

На залиха

Лак за коса без гас, со екстра силно држење.

Имате Прашање?
Категории: ,

Опис

Лак за коса без гас со екстра силно држење и долготрајни резултати.
Го следи движењето на косата, без да ја натежне надолу.