STYLE STORIES VINTAGE POWDER 8gr

1,020 ден

Пудра за текстура на косата со екстра мат ефект и средна цврстина.

Категорија: , таг

Опис

Пудра за текстура на косата со мат ефект и средна цврстина. Перфектна за подобрување на текстурата и давање на екстра волумен, дури и на слаба коса. Ја моделира кадравата коса со мат-провидност, при што е перфектна за креирање на “старински” стил.
Благодарение на Моринга маслото ја штити косата од надворешни влијанија и ја држи подолго свежа и чиста.
Го зголемува волуменот на косата за 119%