SUPERGLUE 100ml

800 ден

Гел за екстремно зацврстување и сјај.

Категорија: , таг

Опис

Гел за екстремно зацврстување и сјај.
За стилизирање кое никогаш порано не било можно со јак степен на зацврстување, висок сјај и дефиниција.
Се нанесува на просушена коса со пешкир, и се стилизира по желба.