TOTAL MOUSSE ЕКСТРА ЈАКА ПЕНА 400ML

890 ден

Екстра јака пена 400ml

Категорија: , таг

Опис

Total Mousse – Extra strong hair mousse Екстра јака пена 400ml

Humidity free technology – Нова технологија без влажност за оформување на разни стилови на коса.

Thermo technology – Заштитна технологија од топлина на пеглање, фенирање и други апарати.

Memory technology – За креативни и тренди стилови. Производите со мемори технологија се реактивираат со вода, го одржува долготраен стилот на изработка.