800.00 ден

На залиха

Детокст шампон, создаден од 100% бамбусов јаглен.

Имате Прашање?
Категории: ,

Опис

Детокс шампон, создаден од 100% бамбусов јаглен. Со своите моќни својства делува како магнет, апсорбира нечистотии, себум и смог од скалпот. Има ефективно прочистувачко дејство, отстранува нечистотии и честички и ја штити косата од понатамошно загадување.
Без сулфати, пафабени и вештачки бои.