1,900.00 ден

На залиха

Професионален згуснувач за креативни техники за боење.

Имате Прашање?
Категории: ,

Опис

Професионален згуснувач за креативни техники за боење.
Ги задржува секциите од различни нијанси одвоено, избегнувајќи контаминација и нагласок на тонот за време на нанесување.
Овозможува до три нијанси на боја, аплицирани една до друга без пресликување и без фолии.