1,900.00 ден

На залиха

Додаток формулиран за да се трансформира и модифицира pH на традиционалните оксидативни бои.

Имате Прашање?
Категории: ,

Опис

Додаток формулиран за да се трансформира и модифицира pH на традиционалните оксидативни бои.
Новата киселина pH создава нежна услуга во боја, ја елиминира порозноста, ја зајакнува брилијантноста и создава нови мешавини на бои.