SERIE EXPERT VITAMINO COLOR 10 IN 1 SPRAY 190 ML

1,650 ден

Мултифункционален спреј за сите типови фарбана коса со 10 бенефити за подобрување на изгледот на фарбаната коса:
1. Tермална заштита 180 степени
2. Сјај
3. Мекост
4. Хомогеност
5. Хидратација
6. Расчешлување
7. Помош при сушење
8. Против кршење
9. Ги штити врвовите
10. Намалува фриз ефект.
Начин на употреба: испрскајте на мокра исфротирана коса и обликувајте по желба. Не се плакне.

Опис

Мултифункционален спреј за сите типови фарбана коса со 10 бенефити за подобрување на изгледот на фарбаната коса.