WELLA EIMI THERMAL IMAGE SPRAY 150ML

950 ден

Двофазен спреј за заштита на косата од топлина.

Опис

Двофазен спреј кој ви нуди комплетна ТЕРМИЧКА заштита на Вашата коса од оштетување при употреба на ФЕН, ПЕГЛА, ФИГАРО.
Формулиран во 2 фази :
-Првата фаза ја штити косата од топлина до 220 степени
-Втората фаза ја омекнува и и дава сјај на косата
Овозможува трајност на фризурата и не ја отежнува косата.
Начин на употреба: Се нанесува на сува коса, по должина, пред стилизирање.