Ново

CURL CREAM STYLING PRO – ЗА НАВИТКАНА КОСА СО КАДРИЦИ 250ML

790.00 ден

На залиха

КРЊМ ЗА НАВИТКАНА КОСА СО КАДРИЦИ 250ML

Имате Прашање?
Категории: ,

Опис

Curl cream Styling pro за навиткана коса со кадрици 250ml

Формира, зајакнува кадрици, елиминирајќи фриз ефект ја дефинира навитканата коса.

Се нанесува на засушена коса по должина и краеви резултирајќи ефект на дефинирано навиткана и сјајна коса.