Ice Cream Roll Up Curl Cream 200ml

790 ден

Крема за виткана коса со висок степен на издржливост.

Опис

Крема за виткана коса која:
Дефинира,
Моделира и
Зајакнува кадрици.

Ја враќа еластичноста, виталноста, текстурата, сјајот на косата и дава анти-фриз ефект.
Има висок степен на издржливост со што ја штити косата од разлетување.