PRO YOU™ THE MOISTURIZER HYDRATING SHAMPOO 350ml

680 ден

Шампон за потхранување и хидратација 350мл

Категорија: ,

Опис

Шампон за потхранување и хидратација на сува и дехидрирана коса. Го штити влакното од дехидратација и исушување, и му ја враќа виталност, јачината и природниот сјај.