PROYOU THE AMPLIFIER VOLUME BUMP UP SPRAY (350ml)

1,200 ден 990 ден
-18%

СПРЕЈ ЗА ВОЛУМЕН 350ml

Категорија: , таг

Опис

Со средна цврстина погодна за обликување, и дава на косата и волумен. Штити од топлина, отпорен на влага и ја намалува наелекттизираноста на косата.