REVLON MAGNET ANTI-POLLUTION MICELLAR CLEANSER 250ml

790 ден

Шампон за нежно чистење на скалпот и косата.

Категорија: ,

Опис

Шампон за нежно чистење на скалпот и косата.
Придобивки:
Отстранува нечистотии и надворешни загадувачи на косата и скалпот,
Ги намалува депозитите на честички на скалпот,
Ги неутрализира негативните ефекти од лошиот квалитет на водата,
Помага при зачувување на бојата на косата,
Помага за зајкнување на влакната,
Ја остава косата мека и сјајна.
Збогатен со:
Екстракт од семе од Моринга и Ментол.