GA.MA CP3 ON/OF TOURMALINE HAIR IRON

8,900 ден

Професионална преса за коса со која добивате помека и посјајна коса.

Опис

Плочите на оваа преса за коса се направени со ултра мазен материјал кој лесно се лизга над косата, природно ослободувајќи ги негативните јони  и оставајќи ја косата помека и посјајна.  Поради оваа причина, како и заради малата тежина и 3-метарскиот кабел за напојување, CP3 е исклучително лесна, удобна зацврстувачка преса, дури и за непрофесионални стилисти. CP3 е целосен асортиман на зацврстувачи на косата: започнувајќи со стандардната верзија без јони, и со поставена температура од 220 ° C.