BLONDESSE NO YELLOW KIT

1,340 ден 1,072 ден
-20%

Комплет од No yellow Шампон 300ml и No yellow Маска 250ml, кои спречуваат појава на жолти тонови кај бланширана и седа коса.

Категорија: , , таг

Опис

Комплет од No yellow Шампон 300ml и No yellow Маска 250ml, кои спречуваат појава на жолти тонови кај бланширана и седа коса.
Содржат протеини од свила и екстракт од пресувано грозје кое ги неутрализира жолтите нијанси на боите со златно-плав ефект, на осветлените прамени, на бланширана и седа коса. Идеални и за враќање на сјајот кај седата коса.