PRO YOU™ THE BALANCER DANDRUFF CONTROL SHAMPOO 350ml

820 ден

Шампон против првут 350мл

Категорија: ,

Опис

Шампонот против првут го сузбива и го елиминира првутот без притоа да ја оштетува кожата на главата. Воспоставува рамнотежа на работата на скалпот.