DUALSENSES BOND PRO REPAIR AND STRUCTURE SPRAY 150 ML

1,080 ден

Спреј кој не се плакне за обнова на  тенка и кршлива коса.

Опис

Спреј кој не се плакне за регенерирање на тенка и кршлива коса.

-Ја измазнува површината на косата, додава сјај.

-Долготрајна заштита на кутикулите

-Ја зајакнува структурата на косата и ја подобрува еластичноста на косата

– Заштита од топлина 

Клучни состојки:

-Пептиди и амино киселини – навлегуваат во кортексот на косата, насочени кон оштетените области

-Соединенија на екстракти од црвени и кафеави алги – формираат јонски и водородни врски со преостанатите протеини на косата, вградувајќи ги овие пептиди во внатрешниот кортекс

-Технологија Inter-Amino-Bond-Builder – ја зајакнува косата од внатре кон надвор со формирање на нови јонски и водородни врски

-MicroPROtec Complex – ги дистрибуира основните состојки за нега брзо и рамномерно и заштитува од избледување на бојата

Начин на користење : Добро протресете. Испрскајте на коса исушена со пешкир. Не плакнете.