FIBRE CLINIX VIBRANCY PURPLE SHAMPOO 300 ML

1,480 ден

Шампон со виолетов пигмент за нега и неутрализација на жолтите тонови кај плава и бланширана коса.Збогатен со Triple Bonding & C21 технологија за обоена коса за обновување на внатрешната и надворешната структура на косата.

Опис

Шампон со виолетов пигмент за нега и неутрализација на жолтите тонови кај плава и бланширана коса.