GA.MA PROFESSIONAL ITALY & G-STYLE OXY ACTIVE IHT HAIR IRON

9,900 ден

Професионална пегла за коса опремена со највисоки технологии за заштита на косата од оштетување при пеглање.

Out stock

Нема на залиха

Опис

Пеглата G-Style е опремена со високо професионални технологии:
Oxy-Active обезбедува ефект на Color Lock, односно подолго траење на бојата и подобрување на сјајот на косата благодарение на дејството на активниот кислород кој го оксигенира и длабински го чисти скалпот.
ION PLUS Јоните, од друга страна, ја реконструираат надворешната површина на косата, го елиминираат разлетувањето и ја прават косата мека и сјајна.
-Технологијата IHT обезбедува моментално загревање за 14,3 секунди обезбедувајќи помала изложеност на косата на топлина
Плочите на пеглата се изработени со нови широки димензии од 28 mm x 110 mm кои обезбедуваат совршена мазност во еден потег
Nano Silver технологија која гарантира антибактериско дејство на плочите
-благодарение на новата генерација грејачи со огледало на
Silk Chrome, лизгањето е многу лесно и гарантираат одлични резултати во процесот на исправување од самиот почеток, како и избегнување на непотребен термички стрес на косата.
-прилагодлива температува од 150 до 230 степени
професионален вртлив кабел од 3 метри
-Опсег на напон 220-240V