GRAY SHAMPOO 250ml

700 ден

Шампон за оптимално одржување на седа коса.

Категорија: , таг

Опис

Оптимално одржување на седа коса.
Шампонот содржи балансирачки агенси кои ги отстрануваат жолтите нијанси. Хидролизираниот млечен протеин овозможува кондиционирање на косата и на тој начин го спречува сушењето што се случај кај седата коса. Исто така овозможува оптимално ниво на хидратација.