ICE CREAM VELVET KERATIN CREAM (100ml)

870 ден

Крема за коса со кератин која спречува појава на расцветани врвови и ги обновува веќе постоечките.

Категорија: , таг

Опис

Реструктуивен третман со кератин за коса со расцветани врвови.
Идеална за оштетена и третирана коса со заштитна мембрана на кутикулите, ја дисциплинира косата и ги контролира кадриците.
Делува за спречување на појава на расцветани врвови и ги обновува веќе расцветаните врвови и ја остава косата мека и сјајна. Кремата лесно се апсорбира и не се наталожува на косата.
Мала количина од кремата се нанесува на влажна коса. Не се плакне.