INVIGO NUTRI-ENRICH – WONDER BALM 150ml

970 ден

Крема за обнова и заштита на сува и оштетена коса.

Категорија: , таг

Опис

Крема за обнова и заштита на сува и оштетена коса. Инстант длабока нега за мазност, контрола и подвижност на вашата коса. Богата формула која останува и  се топи во косата, навлегувајќи во влакната за длабок полнеж. Кремата Wonder Balm која содржи  гоџи бобинки и  комплексот Nutri- Enrich обезбедува повеќекратни придобивки со една употреба.

Се нанесува на мокра коса и не се плакне.