ICE CREAM ENERGY LOTION (125ml)

990 ден

Енергетски лосион кој спречува опаѓање на косата.

Категорија: , таг

Опис

Лосион против опаѓање на косата.
Енергетски лосион кој ја зајакнува косата и го спречува опаѓањето на истата.
Протеините соја и олиго- елементите со својата формула го негуваат скалпот и вршат стимулирачко дејство, додека екстрактите од коприва и рузманир имаат акција на ребалансирање.