EXTREME STRENGTH HAIR MASK 250 ML

2,450 ден

Интензивен, зајакнувачки третман во маска за обновување и репарирање на  оштетената коса.Овој длабок третман  ја зајакнува оштетената коса да биде 15 пати посилна. Екстремната маска е формулирана со Редкен-овиот комплекс за јачина со протеини и млечна киселина за да помогне во обновувањето на силата, да се балансираат нивоата на pH и да се додаде мазност на косата.

Начин на употреба: По миењето со шампон, нанесете на влажна коса. Оставете да делува 3 до 5 минути. Исплакнете.

Опис

Маска за зајакнување на косата специјално дизајнирана за поправка и зајакнување на оштетената коса.