EXTREME STRENGTH BUILDER PLUS HAIR MASK 250 ML

2,450 ден

Интензивен, зајакнувачки третман во маска за обновување и репарирање на  оштетената коса.Ја отплеткува и ја остава косата со зголемена контрола и управливост. Внесува протеини во јадрото на косата за да ја врати внатрешната сила и сјај.

Начин на употреба: По миењето со шампон, нанесете на влажна коса. Оставете да делува 5 до 15 минути. Исплакнете.

Опис

Маска за зајакнување на косата специјално дизајнирана за поправка и зајакнување на оштетената коса.