KOLESTON PERFECT 77/0 INTENSE MEDIUM BLONDE ME+ 60ml

980 ден

Фарба за коса Koleston Perfect 77/0 Intense Medium Blonde 60ml.

Опис

Автентична и чиста боја за коса со совршена 100% покривност на сиви и бели влакна.