OIL ULTIME ROSE FINISHING OIL (FOR STRESSED HAIR AND SCALP ) 100 ML

1,850 ден

100% природно, деликатно масло за осетлива,оштетена коса и скалп. Формулирано со скапоцени масла од шипка и роза од Дамаск. Помага во  негување и хидратација на скалпот и косата. Додава прекрасен сјај без да ја натежне косата. Ја остава косата мека, мазна и смирена. Може да се користи на влажна или сува коса.

Категорија: ,

Опис

100% природно, деликатно масло за осетлива,оштетена коса и скалп.