BLONDESSE MIRACLE GENTLE LIGHTENER 35gr

350 ден

Новиот бланш на Blondesse со две нови патентирани технологии.
Овој производ достигнува врвни перформанси за белеење на косата во еден чекор, додека ја одржува физиологијата на косата непроменета.
Неговата формула е збогатена со виолетови микро-пигменти кои го неутрализираат непосакуваниот жолт тон за да достигнат осветлување до 7 тонови.
Бланшот е целосно безбеден за скалпот, кожата и косата.

Опис

Бланш Blondesse со две патентирани формули кои не го оштетуваат влакното и не предизвикуваат алергиски реакции или оштетување на скалпот.