KOLESTON PERFECT 12/16 SPECIAL BLONDE ASH VIOLET ME+ 60ml

980 ден

Фарба за коса Koleston Perfect 12/16 Special Blonde Ash Violet.

Опис

Автентична и чиста боја за коса со совршена 100% покривност на сиви и бели влакна.