KOLESTON PERFECT 66/0 INTENSE DARK BLONDE ME+ 60ml

980 ден

Фарба за коса Koleston Perfect 66/0 Intense Dark Blonde 60ml.

Опис

Автентична и чиста боја за коса со совршена 100% покривност на сиви и бели влакна.