KOLESTON PERFECT 6/00 DARK NATURAL BLONDE ME+ 60ml

850 ден

Фарба за коса Koleston Perfect 6/00 Dark Natural Blonde 60ml.

Опис

Автентична и чиста боја за коса со совршена 100% покривност на сиви и бели влакна.