KOLESTON PERFECT 44/0 INTENSE MEDIUM BROWN ME+ 60ml

980 ден

Фарба за коса Koleston Perfect 44/0 Intense Medium Brown 60ml.

Опис

Автентична и чиста боја за коса со совршена 100% покривност на сиви и бели влакна.