KOLESTON PERFECT 4/00 MEDIUM NATURAL BROWN ME+ 60ml

980 ден

Фарба за коса Koleston Perfect 4/00 Medium Natural Brown 60ml.

Опис

Автентична и чиста боја за коса со совршена 100% покривност на сиви и бели влакна.