KOLESTON PERFECT 55/0 INTENSE LIGHT BROWN ME+ 60ml

750 ден

Фарба за коса Koleston Perfect 55/0 Intense Light Brown 60ml.

Опис

Автентична и чиста боја за коса со совршена 100% покривност на сиви и бели влакна.