KOLESTON PERFECT 7/00 MEDIUM NATURAL BLONDE ME+ 60ml

980 ден

Фарба за коса Koleston Perfect 7/00 Medium Natural Blonde 60ml.

Опис

Автентична и чиста боја за коса со совршена 100% покривност на сиви и бели влакна.